Vízvezeték szerelés

Kisebb otthoni vízvezetékeke érintő munkák gyors és tartós elvégzése, mint WC csésze csere, csaptelep csere, mosdócsere, kád és zuhanytálca cseréje, mosókonyha kialakítása. Ha csak csöpög a csap, vagy cserélni szeretne egy-egy darabot, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vízvezeték szerelés és lefolyórendszerek korszerűsítése

Régi társasházak lefolyóinak, vízvezetékeinek cseréje. A 30 évnél régebbi lefolyórendszerek megértek a felújításra: sok esetben a régebbi házak falaiban még az egészségre káros ólomvezetékek futnak. Ezeket célszerű jó minőségű, de pénztárcabarát anyagokkal kiváltani, amiknek élettartama akár 50-60 év is lehet.

A lefolyórendszer korszerűsítésénél igény szerint tanácsot adunk, bemutatjuk a legkorszerűbb módszereket, majd a munkálatokat szakszerűen és gyorsan elvégezzük (1 fürdőszoba kb. 2 nap). Ettől kezdve nyugodtan alhat, garantált a hosszú távú, megfelelő működés éveken keresztül!

Előzetes felmérés és árajánlat: 10.000 forint, amely később a munkadíjból levonásra kerül.

Új építésű családi házak vízrendszerének kialakítása

A családi ház építése során kiemelten fontos, hogy a padlóban vagy falban futó vezetékek, rendszerek megbízhatóan működjenek. Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezünk új építésű házak vízhálózatának kialakításában. A rejtett vezetékek kiépítésénél minimalizáljuk a hibalehetőséget, és olyan anyagokkal dolgozunk, amelyek szavatolják a biztonságos, egészséges ivóvíz ellátást és a higiénikus szennyvíz-elvezetést.

Természetesen az esztétikai élményre is figyelmet fordítunk, így a szaniterek és szerelvények kiválasztásánál is segítségére leszünk. Mindemellett a fűtésszerelésről is gondoskodunk.

Gyakran ismételt kérdések:

Vállaljuk elavult rendszerek újra szerelését, ezek: vízvezeték cserék a falban, dugulás elhárítás, mosdó csere, zuhanykabin csere, zuhanytálca cseréje, kád csere, WC tartály- és WC csere, mosogató csere, mosógép bekötés, mosogatógép bekötés, mosókonyha kiépítése, vízmelegítő csere, villanybojler csere, új lefolyóvezeték kiépítése, úszómedence gépészeti szerelése.
Új építésű lakások és családi házak esetében: komplett vízvezeték- és lefolyó szerelése, vízvezeték rendszer közműre rákötése, vízóraszerelés.

Kisebb cserék, vagy mosógép- mosogatógép bekötés: 1-2 óra Komplett fürdőszoba átépítése: 2-2,5 nap, bontással együtt Épülő lakás-, vagy családi ház: vizesblokkonként megközelítőleg 1 nap.

A szaniterek általában 10 évig működnek megbízhatóan, ezután már elavultnak számítanak. Azonban a jó minőségűek (egyben magasabb árúak is), 16-17 évig megtartják a gyártó által megadott műszaki paramétereket. Míg a gyengébb minőségűeket akár évente is cserélni kell. Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani a legideálisabb szerelvényt.

Az útiköltségtől függően 5-15.000 Forint között, ami a munkadíjból később levonható.

Ajánlatkérés vízszerelésre

Vízvezeték szerelési munkálatokara kérjen ajánlatot e-mailben, 24 órán belül válaszolunk.

Ajánlat kérés víz- és fűtésszerelés, megújuló energia szolgáltatásra

A helyszíni felmérés és ajánlatadás díja 5000 Forint, ami megrendelés esetén levonásra kerül a munkadíjból.

Küldjön nekünk üzenetet!