Kérdése merült fel?

Ha bármilyen kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban az oldal alján található űrlapon teheti fel nekünk. A gyakrabban felmerülő kérdéseket összegyűjtöttük és lejjebb olvashatóak el.

Vállaljuk elavult rendszerek újraszerelését, ezek: vízvezeték cserék a falban, dugulás elhárítás, mosdó csere, zuhanykabin csere, zuhanytálca cseréje, kád csere, WC tartály- és WC csere, mosogató csere, mosógép bekötés, mosogatógép bekötés, mosókonyha kiépítése, vízmelegítő csere, villanybojler csere, új lefolyóvezeték kiépítése, úszómedence gépészeti szerelése.

Új építésű lakások és családi házak esetében: komplett vízvezeték- és lefolyó szerelése, vízvezeték rendszer közműre rákötése, vízóraszerelés.

  • Kisebb cserék, vagy mosógép- mosogatógép bekötés: 1-2 óra
  • Komplett fürdőszoba átépítése: 2-2,5 nap, bontással együtt
  • Épülő lakás-, vagy családi ház: vizesblokkonként megközelítőleg 1 nap
Az elvégzendő munka mennyiségétől függően 0-5000 Forint között, ami a munkadíjból később levonható.

A szaniterek általában 10 évig működnek megbízhatóan, ezután már elavultnak számítanak. Azonban a jó minőségűek (egyben magasabb árúak is), 16-17 évig megtartják a gyártó által megadott műszaki paramétereket. Míg a gyengébb minőségűeket akár évente is cserélni kell. Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani a legideálisabb szerelvényt.

Fűtési rendszer Fűtési mód Előnye Hátránya
Gáz Radiátor, Felületfűtés (padló- és/vagy fal- és/vagy mennyezetfűtés) Azonnali, gyors felfűtést eredményez. A radiátorok nagy helyet foglalnak el a hasznos lakótérből.
Hőszivattyú Felületfűtés (padló- és/vagy fal- és/vagy mennyezetfűtés) Kevesebb energiát fogyaszt.
Nem vesz el hasznos helyet a lakótérből.
Ez adja a legnagyobb komfortérzetet. Ezek a rendszerek alkalmasak egyben felülethűtésre is, ezáltal nincs szükség a nyári melegben az egészségtelen klímaberendezés használatára.
Nincs általunk ismert hátránya.
Vegyes tüzelés Radiátor, Felületfűtés (padló- és/vagy fal- és/vagy mennyezetfűtés) Azonnali, gyors felfűtést eredményez.
Ahol könnyen hozzáférhető a fűtőanyag, ott költséghatékonyabb a fűtés.
A radiátorok nagy helyet foglalnak el a hasznos lakótérből.

Napenergia: A Nap, amellett, hogy melegíti a Földet, lakóit több millió évre elegendő energiával látja el. Ez egy szinte kimeríthetetlen energiaforrás részünkre. A napkollektorok használatával, a víz napenergiával melegítése a mai technológiának köszönhetően széles körben elterjedtté vált. Hátránya, hogy a magyarországi éghajlati adottságok miatt az őszi-téli időszakban korlátozottan áll rendelkezésre.

Víz energia: Időtlen idők óta az ivóvíz kiemelten fontos szerepet játszik a világvallásokban. Azon kívül, hogy az élet egyik alapfeltétele, az emberek felismerték gyógyító hatását is- a fürdők történelme több ezer éves. A víz ma is az egyik legfontosabb eleme az életünknek, központi eleme a rekreációnak, sportnak, tisztálkodásnak- és természetesen az emberi szervezetnek. Ezért a vízvezeték rendszerek kialakítása során kiemelt figyelmet szentelünk a legmagasabb higiéniás követelmények betartására.

Föld: A bolygónknak hatalmas és kimeríthetetlen energiaforrása van. A bolygónkat alkotó anyag 99%-a melegebb, mint 1000 Celsius fok, és a Föld magja felé haladva a magma több mint 5000 Celsius fokos. A geotermikus energia az egyik legmegbízhatóbb energiaforrás, ami nem függ az időjárástól, vagy bármilyen külső körülménytől. Emellett, mivel felhasználásakor nem zajlik le égési folyamat, nincs szén-dioxid kibocsátás sem!

Egyéb kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, esetleg küldje el kérdését az alábbi űrlapon – szívesen adunk tanácsot!