Dugulás elhárítás

A dugulások leggyakoribb okai a zsír- és szappanlerakódások, illetve a nagyon régi rendszerek.

Ha nem folyik le a víz a mosogatóban, mosdóban, WC-ben, vagy a fürdőkádban és már a lefolyótisztító sem segít, akkor szükség van szakember segítségére.

A dugulást körültekintően elhárítjuk, az okok megállapítását követően bontás nélkül, szakszerűen megjavítjuk. A dugulás jellegétől függően a javítás 10 perctől 2 óráig tart, ezt követően a lefolyó azonnal használható. A munka végeztével igény esetén tanácsot adunk a dugulás elkerülésére.

Új építésű családi házak vízrendszerének kialakítása

A családi ház építése során kiemelten fontos, hogy a padlóban, vagy falban futó vezetékek, rendszerek megbízhatóan működjenek. Több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezünk új építésű házak vízhálózatának kialakításában. A rejtett vezetékek kiépítésénél minimalizáljuk a hibalehetőséget, és olyan anyagokkal dolgozunk, amelyek szavatolják a biztonságos, egészséges ivóvíz ellátást és a higiénikus szennyvíz-elvezetést.

Természetesen, az esztétikai élményre is figyelmet fordítunk, így a szaniterek és szerelvények kiválasztásánál is segítségére leszünk. Mindemellett a fűtésszerelésről is gondoskodunk.

Fürdőszoba felújítás

A fürdőszoba a lakás egyik legintimebb helyisége. Itt időt fordíthatunk magunkra, vehetünk egy frissítő zuhanyt, vagy otthoni wellnessként használhatjuk. Akármelyik verzióra voksolunk, fontos, hogy funkcionalitásában és megjelenésében is kiszolgálja a mindennapi igényeinket.

Ezért fordítunk nagy hangsúlyt a biztonságra, a kényelmes használatra és természetesen az esztétikus megjelenésre – legyen szó akár csak a csaptelepek cseréjéről, vagy a teljes fürdőszoba átalakításáról, újjáépítéséről.

Vízvezeték szerelés

WC csésze csere, csaptelep csere, mosdócsere, mosógép bekötés, mosogatógép bekötés, vízóra csere…

Ha csak csöpög a csap, vagy cserélni szeretne egy-egy darabot, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mosógép- és mosogatógép bekötés

A szakszerű mosógép-és mosogatógép bekötés a jövőben sok kellemetlenségtől kímélhet meg. Ezáltal elkerülhető a későbbikben a dugulás, szivárgás… az eszközök bekötése mellett tanácsadással is hozzájárulunk a mosógép, vagy mosogatógép élettartamának meghosszabbításához.

Vízvezeték szerelés és lefolyórendszerek korszerűsítése

A 30 évnél régebbi rendszerek megértek a felújításra, sok esetben a régebbi házak falaiban még a rendkívül egészségkárosító hatású ólomvezetékek futnak. Ezeket célszerű jó minőségű, de pénztárcabarát anyagokkal kiváltani, amiknek élettartama akár 50-60 év is lehet. A rendszer korszerűsítésénél igény esetén tanácsot adunk, bemutatjuk a legkorszerűbb módszereket, majd a munkálatokat szakszerűen és gyorsan elvégezzük (1 fürdőszoba kb. 2 nap). Ettől kezdve nyugodtan alhat, garantált a hosszú távú, megfelelő működés éveken keresztül!

Előzetes felmérés és árajánlat: 5.000 forint, amely később a munkadíjból levonásra kerül.

Vízvezeték- és lefolyórendszerek kialakítása

Vállaljuk új építésű lakások, házak teljes körű vízvezeték-hálózatának kiépítését. A vízvezeték rendszert úgy építjük ki, hogy sem a falban sem a padlóban nincs a vízvezetékben elágazás, ezért a meghibásodás 100%-ban elkerülhető.

A vizes blokkok kialakításánál a minőség mellett kiemelt figyelmet fordítunk az esztétikai élményre is, így járulunk hozzá a megálmodott helyiség megvalósításához. Legyen szó konyháról, fürdőszobáról, mosdóról, zuhanyzóról vagy akár mosókonyháról.

A kerti csapok és az úszómedence kialakításánál a rendszer kialakításakor ügyelünk az energiatakarékosságra, így a lefolyóvíz egy részének újrahasznosításával kevesebb a fenntartási költség.

A lefolyórendszer kiépítését pedig a legmodernebb technológiával végezzük, így rendeltetésszerű használat mellett a dugulás kizárható.

Akár meglévő rendszer felújításáról, akár új rendszer kiépítésével bíznak meg, az elérhető legmegbízhatóbb technológiával építjük ki a vízvezeték- és lefolyórendszert, így az hosszú évtizedeken keresztül szolgálja használóit.

Kapcsolódó bejegyzések

Fűtésszerelés

Fűtésszerelés

A kazánok, radiátorok, konvektorok cseréjétől egészen a komplett fűtési rendszerek kialakításáig. A korszerű technikáknak köszönhetően, ma már...

Közzétéve