Vízszerelés

WC csésze csere, csaptelep csere, mosdócsere, vízóra csere.

Ha csak csöpög a csap, vagy cserélni szeretne egy-egy darabot, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A szakszerű mosógép-és mosogatógép bekötés a jövőben sok kellemetlenségtől megkímélheti. Ezáltal elkerülhető a későbbikben a dugulás, szivárgás. Az eszközök bekötése mellett tanácsadással is hozzájárulunk a mosógép-, vagy mosogatógép élettartamának meghosszabbításához.

Vízvezeték- és lefolyórendszerek kialakítása

Vállaljuk új építésű lakások, házak teljes körű vízvezeték-hálózatának kiépítését. A vízvezeték rendszert úgy építjük ki, hogy sem a falban sem a padlóban nincs a vízvezetékben elágazás, ezért a meghibásodás 100%-ban elkerülhető.

A vizes blokkok kialakításánál a minőség mellett kiemelt figyelmet fordítunk az esztétikai élményre is, így járulunk hozzá a megálmodott helyiség megvalósításához. Legyen szó konyháról, fürdőszobáról, mosdóról, zuhanyzóról vagy akár mosókonyháról.

A kerti csapok és az úszómedence kialakításánál a rendszer kialakításakor ügyelünk az energiatakarékosságra, így a lefolyóvíz egy részének újrahasznosításával kevesebb a fenntartási költség.

A lefolyórendszer kiépítését pedig a legmodernebb technológiával végezzük, így rendeltetésszerű használat mellett a dugulás kizárható.

Akár meglévő rendszer felújításáról, akár új rendszer kiépítésével bíznak meg, az elérhető legmegbízhatóbb technológiával építjük ki a vízvezeték- és lefolyórendszert, így az hosszú évtizedeken keresztül szolgálja használóit.

Kapcsolódó bejegyzések

Megújuló energia

Megújuló energia

Magyarországon az elsők között kezdtük el a megújuló energiaforrások telepítését családi házakba, ezáltal több mint 10 éves tapasztalatunk van az...

Közzétéve