Fürdőszoba felújítás

A fürdőszoba a lakás egyik legintimebb helyisége. Itt időt fordíthatunk magunkra, vehetünk egy frissítő zuhanyt, vagy a kádban elmerülve a fürdőt otthoni wellnessként is használhatjuk.
Akármelyik verzióra voksolunk, fontos, hogy funkcionalitásában és megjelenésében is kiszolgálja a mindennapi igényeinket.

A fürdőszoba felújítás során ezért fordítunk nagy hangsúlyt a biztonságra, a kényelmes használatra és természetesen az esztétikus megjelenésre – legyen szó akár csak a csaptelepek cseréjéről, vagy a teljes fürdőszoba átalakításáról, újjáépítéséről.

Részleges vagy teljes körű fürdőszoba felújítás során gondoskodunk a bontásról, a sitt elszállításáról, a vízvezetékek és lefolyók cseréjéről, a kádak, zuhanyzók, csaptelepek és WC cseréjéről és igény szerint a burkolásról is. Ne halogassa tovább, vágjon bele fürdőjének felújításába még ma.

Gyakran ismételt kérdések:

Bármilyen fürdőszoba, WC felújítását vállaljuk, legyen szó panel fürdőszobáról, régi polgári lakás fürdőszobájáról vagy családi ház fürdő helyiségeinek felújításáról, korszerűsítéséről. A fürdőszoba felújításba nem tartozik bele a szekrények beszerelése, polcok felfúrása.
A szaniterek általában 10 évig működnek megbízhatóan, ezután már elavultnak számítanak. Azonban a jó minőségűek (egyben magasabb árúak is), 16-17 évig megtartják a gyártó által megadott műszaki paramétereket. Míg a gyengébb minőségűeket akár évente is cserélni kell. Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani a legideálisabb szerelvényt.

Az útiköltségtől függően 5-15.000 Forint között, ami a munkadíjból később levonható.

Kisebb cserék, vagy mosógép- mosogatógép bekötés: 1-2 óra
Komplett fürdőszoba átépítése: 2-2,5 nap, bontással együtt
Épülő lakás-, vagy családi ház: vizesblokkonként megközelítőleg 1 nap.

Ajánlatkérés fürdőszoba felújításra

Fürdőszoba felújításra kérjen ajánlatot e-mailben, 24 órán belül válaszolunk.